Min livräddare

 
Det här är min livräddare. Jag älskar den här produkten! Kroppssmör. Mmm. När temperaturen sjunker ner mot noll och under så blir min hud så ohyggligt torr. Spricker som gammal lakansväv. När den gör det kliar det överallt och skinnet känns för litet. När min hud blir så där torr kan jag även få skavsår av mina kläder. Låter ju helt galet, men det har hänt.
 
Detta är nog första vintern då jag verkligen smörjt in hela kroppen efter varje dusch med den här. Jag kan fortfarande bli extra torr när temperaturen pendlar mellan minus och plus, men inte i närheten av så torr som jag var innan jag använde den här krämen.
 
Jag vet en del som inte alls gillar den, som tycker att den bara lägger sig utanpå och känns kletig. Så fungerar den inte alls på mig utan den dras in i huden och gör vad den ska.
 
Sommartid använder jag den bara till benen. I övrigt känns den för fet. Men som sagt vintertid är den rena himmelriket för huden.
 
Livräddare är att ta i kanske, men det gör mycket för mitt humör att huden inte kliar och spricker. När alla andra fryser har jag mest tyckt att det varit kallt. Kanske är det krämens förtjänst även det. Så på ett sätt är den nog min livräddare.
 
Ja, det var ett himlastormande tips från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0