Sökord på väg till mig

 
Vad besviken den måste ha blivit som igår sökte på Värnamodagarna 2012 och kom till mig. På sin höjd finns det några sjabbiga bilder från 2011. Det är allt. Dock alltid lika trevligt att se att man faktiskt hamnar hos mig när man söker på bloggnamnet. Lika kul tycker jag att det är när folk söker på olika Rörstrandstitlar och får upp min blogg. Då blir jag stolt på något vis. Jag älskar ju Rörstrand.
 
 
Även i den totala söklistan hamnar bloggnamnet högst upp. Plats 14 är kul. Man kommer till mig till och med om man skriver fel. Jag undrar om det är samma person som har skrivit fel sex gånger eller om de är sex olika personer som skrivit samma fel? Fler felstavade varianter dyker upp flera gånger.
 
Längre ner i listan kan man hitta ord och fraser som blodblåsa, Benidorm, Wibke Loh, magsäck, kort hår 40+, finska tyger, IFK Värnamo, någon som hämtar piano, inuti spårvagn och pannkakor med potatis. I listan finns över 800 sökord som alla på något vis har lett till min blogg. Det är också intressant att se ju längre ner i söklistan man kommer desto kortare blir i regel besöken på sidan. Men det är klart, söker man på IFK Värnamo hittar man inte jättemycket matnyttigt hos mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0