Genom Sverige och Danmark mot Bremen

 
Resan mot Frankrike började bra med broöppning över Göta Älv. Som en vän kommenterade när jag instagrammade bilden: "Du gillar det." Och det är helt sant.
 
 
När vi hade passerat Öresundsbron började vi bli hungriga och hittade en fin strand där vi slog oss ned och åt vår medhavda lunchlåda. Jag måste typ ha världens längsta underben eller så är det vidvinkeln som ställer till det. 
 
 
Vattnet var skönt, men vi badade inte. Vad den där grävaren gjorde ute i vattnet vet vi inte. Kanske var den till för att lassa undan tång. För tång fanns det gott om.
 
 
Snygg bro! Någonstans i Tyskland.
 
 
Nästa matstopp blev på en parkering vid en brandstation. Varmkorv med bröd. Kalkonkorv. Det var riktigt gott för två hungriga och trötta resenärer. Trangiaköket därmed invigt för den här resan. Det var inte sista gången vi lagar mat med hjälp av detta. Cismar hette detta lilla ställe.
 
 
När vi anlände till vårt hotell utanför Bremen hade vi kört 74 mil. Då är resan mellan Rödby och Puttgarden (färja) inte inräknad. Vi startade strax efter åtta i morse och var framme vid åtta på kvällen. Fem stopp har vi gjort på vägen. (Askim)
 
 
Efter att ha suttit så många timmar i bil kände vi att vi behövde en promenad. En fin, ljummen kväll.
 
 
Sånna här automater med diverse utbud står lite här och där.
 
 
Sjukt snygg garagelänga! Djuren är Stadsmusikanterna i Bremen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0