Övernattning

 
Den här goingen mötte jag upp hemma hos henne och sen tog vi bussen hem till mig.
 
 
På väg från bussen till mataffären låg den här roliga lekplatsen med ett stort skepp som huvudattraktion och den kunde vi så klart inte låta bli att hänga på ett tag.
 
Skruttan valde frukost och annat gott som hon ville ha i affären. Yoghurt, gurka, vindruvor och smågodis. Tror ni hon var nöjd när hennes godispåse blev större än min?
 
 
Godissuget var starkt så när vi kom hem till mig kröp vi upp i soffan, kollade på film och åt godis.
 
 
När filmen var slut gjorde vi några mackor som vi tog med oss till Keillers park. Skruttan ville hemskt gärna bada i dammen, men jag tyckte inte det var så lämpligt. Den ser fin ut på håll...
 
 
Lekplatsen i parken fick mer än godkänt. "En jätteroligt lekpark" refererade hon dagen efter för sin mamma.
 
 
Väl hemma igen målade vi, kollade på film igen, lekte med alla mina småfigurer och my little pony. Framåt nio var det mest jag som var trött, men jag lyckades ändå övertyga Skruttan om att vi skulle borsta tänderna. Strax därefter tog vi oss an några god natt-sagor.
 
Men sova ville hon inte. Hennes del av soffan vad bäddad och klar och medan hon satt och pratade och bläddrade i en bok somnade jag till i min del av soffan.
 
Till sist somnade även Skruttan. Jag vaknade till och fick lägga rätt henne. Hon hade somnat över en bok och med benen utstickande över soffkanten.
 
 
Vid sextiden på morgonen vaknade jag av att hon klättrade upp i min säng. Jag lyfte undan mitt täcke och hon kröp alldeles när och dunsade ner med sitt huvud på min arm och somnade omedelbart. Apan är förresten min. Hon ville varken ta med leksaker eller gossedjur, eftersom hon visste att jag hade så hon ville hellre ha mina.

Kommentarer
Postat av: KajsaKråkan

Barn som sover, så vackert, man blir ödmjuk inför livet....

Svar: :)
Sofie

2013-08-25 @ 22:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0