Vinternytt

 
Ett par helt vanliga kängor. Det har jag velat ha länge. I fredags sprang jag bara som hastigast igenom en skoaffär och fick syn på dessa. Jag hann inte prova, kollade bara prislappen. 399 kronor. Jag gillar egentligen inte att köpa skor i syntet, eftersom de sällan håller särskilt länge. Men om dessa bara håller två vintrar så har kängorna kostat mig 200 kronor per år. Det är ju inte så farligt. Värre är det ur slit och släng-perspektivet...men vem vet. Dessa kanske håller jättebra. Hoppas.
 
Jag hade några minuter på mig när jag rusade genom stan igår. Jag provade den utställda högerskon och den satt bra så jag köpte dem utan att prova paret. Provade senare och de sitter som en smäck. Riktigt sköna. Gillar klacken väldigt mycket. Det känns inte som en klack, men den är nästan fyra centimeter hög. Dessutom är kängorna varmfodrade och vinröda. Kan inte bli annat än succé.

Kommentarer
Postat av: Iris

snygga, och framför allt ser de sköna ut...jag gillar också just den modellen...försöker ibland bli "tjusig" och ta på ett par stövlar eller kängor med klack, men det varar aldrig länge....känner mig fånig när jag trippar omkring...
näää, jag vill ta mig fram mera med stormsteg....så att säga...
kram!
Iris

Svar: Tack! Väldigt sköna och varma. Jag köpte ett par stövlar med högre klack tidigare i höst. Jag har inte använt dem än... Får nog hålla mig till lägre höjd, helt enkelt ;)
Sofie

2012-10-30 @ 11:39:18
Postat av: Sonja

Vad tjusiga! Önskar jag kunde få gå i kängor i år, faktiskt. Äre inte konstigt att man aldrig är nöjd? 25 grader i november och jag längtar efter kängor. :)

Svar: Tack så mycket! Jag är väldigt nöjd med dem. Lite konstigt är det, men är man van vid årstiderna är det nog lätt att sakna dem. Just hösten skulle jag inte vilja missa. Den är fantastisk. I morse var det strålande sol, minusgrader och lite halt på gatorna.
Sofie

2012-11-07 @ 00:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0