Hyllorna är uppe!

 
Det var inte konstigt att jag inte fick upp hyllorna på egen hand. Till och med pappa fick klura ett par varv extra innan det blev ordning på torpet. Väggarna är lite knepiga. En hylla i köket och en hylla i sovrummet är nu äntligen på plats! Så skönt. I sovrummet har jag tänkt att ställa upp alla mina cd-skivor. Jag vill gärna ha dem tillgängliga. Plus att jag har ett gäng nyköpta skivor som varit alldeles vilsna i min lägenhet, eftersom jag inte har någon given plats att ha dem.
 
 
Lampan hängde jag faktiskt upp igår. Genom att skruva av bottenplattan som är av glas blev den bra mycket lättare. Det jag inte hade tänkt på var att lampan var anpassad till att hänga över ett soffbord. Alltså, kedjan var väldigt lång så jag fick plocka ner den igen. Pappa hjälpte mig att korta av kedjan så nu är lampan på plats. Det är inte så lätt att fota en lysande lampa i mörker, men ni får ta mig på orden att det blev bra, precis så fint som jag hade hoppats.
 
Jag riktigt längtar att få plocka upp mina skivor nu och att planera för vad jag ska ha i hyllan i köket. Det har jag nämligen inte bestämt än. Det är samma känsla som att vara nyinflyttat. Ni vet, då det fortfarande är kul att fixa. Etapp för etapp kanske den här lägenheten blir "klar" lagom till att jag hittar en ny lya och måste packa ihop igen ...

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad fint det blir......och tack för god middag!
Det var mysigt att ses, som vanligt :)

Svar: Tack själv. Det var roligt att ha er här!
Sofie

2012-10-08 @ 22:21:21
Postat av: unga fröken karlssons Esteterier

Oh, älskar stringhyllor! Och lampan var ju supersnygg. Tack för fikatipsen förresten, ska testa dem omgående!

Svar: Teakhyllor, glas och mässing, vem kan stå emot det :)
Sofie

2012-10-09 @ 09:55:15
URL: http://www.esteterier.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0