Vänner på väg

 
Bruden på bilden sitter i detta nu på ett tåg till Göteborg. Snubben är på sitt jobb, men om några timmar sitter även han på ett tåg mot Göteborg. De kommer för att tillbringa helgen hos mig. Så himla gött!
 
Ikväll ska vi till Pustervik för att höra på Timo Räisänen. Jag har längtat länge för att höra honom live. Det är nog två eller tre år sedan sist. Verkligen på tiden. Jag tror det kan bli riktigt bra ikväll. Hemmaplan och en lagom stor lokal. Jag hoppas på ös.
 
Resten av helgen är inte direkt planerad mer än att jag tänker mig en ganska lång och slapp frukost i morgon. Ut på stan kanske. Det kan bli ett besök på Liseberg, men det hänger på vädret. Inte roligt att åka dit om det pissregnar. På kvällen blir vi hemma, lagar mat och bara hänger.
 
Med dessa två kan jag bara vara. Det är så där avslappnat och skönt. Vi är som vi är och det är inget konstigt med det. Att vi har bott två år i samma korridor och under den här tiden ätit i princip varje måltid med varandra, hängt i tv-soffan med varandra och pluggat, festat, tränat och gjort en massa annat med varandra har så klart spelat stor roll för våra relationer. Vi har sett de flesta sidor hos varandra och därför behöver man inte göra sig till Och det är vad riktigt vänskap handlar om, enligt mig. Så himla fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0