Det här är livet



Jag åkte hemifrån strax efter nio i morse för att tillsammans med syrran och en vän till henne stå i kö till Nordhemsskolans loppis. Som synes var vi inte de enda i kö. När portarna slog upp sprang folk in. Rena galenskapen!



Man kunde fynda fritidsprylar, porslin, glas, prydnadssaker, leksaker, kläder, textilier, möbler och teknikprylar.



Fika kunde man också göra. En rejäl macka, en kaka och en dricka för 35 kronor. Syrran köpte bland annat ett dockhus med massa tillbehör för 50 kronor. Rätt ok pris. (Vad jag köpte ska jag visa när jag fått till ett bra foto.)



Efter ytterligare en fika och sen middag så var det dags för fika igen. I solskenet på balkongen hos syrran. Det var otroligt härligt.



Det hann bli en del bus med Skruttan så klart innan jag lämnade dem framåt eftermiddagen. (Vi lekte med lego och så lekte vi monster. Monstret var så roligt att vi båda två tjöt av skratt.) När jag stod vid bilen dök en bekant från min barndomsby upp och vi stod och småpratade en stund och det var väldigt trevligt.

Väl i bilen kände jag att jag inte ville åka hem. Jag ringde moster i Gråbo och frågade om jag fick hälsa på henne och det fick jag.



Här är gården där jag växte upp. Det är alltid lika roligt att se stället. Nu bor min kusin och hennes familj där och i huset bredvid bor min moster. Jag växte alltså upp med dem i grannhuset.

Hos moster blev det dagens fjärde fika och vi satt och tjötade en bra stund. Så himla mysigt. När jag åkte från henne ringde bästa vännerna. Eftersom jag inte hunnit svänga mot Götet stannade jag kvar och åt kvällsmat hemma hos dem.

Alltså vilken underbar dag! Vilken underbar helg! Vilka underbara människor jag har omkring mig. Jag är alldeles fulladdad av energi. Tack!


Kommentarer
Postat av: unga fröken karlssons Esteterier

Vilken rejäl loppis det verkade vara, fasen vad mycket folk! :)

2012-03-26 @ 16:45:17
URL: http://esteterier.blogspot.com/
Postat av: Sofie - Kreativa latsidan

Ja, det var enormt mycket folk och väldigt mycket prylar!

2012-03-26 @ 18:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0