Förmiddag ute



Det är vårstädning i stan. Idag var det dags för min gata och jag var tvungen att flytta bilen mellan 9.00 och 12.00. Jag passade på att hälsa på syrran och Skruttan på andra sidan stan. Det fina vädret lockade ut oss till lekparken. Efter en stunds spanande fick tjejen tag i en cykel. Det var en spännande utmaning.



Glädjen var nog ändå störst när hon lyckades knipa den enda skrindan på området. Hon ville dra mamma eller moster i den, men vi tyckte det passade bättre med ryggan.



Eftersom den stora valen var folktom vågade hon sig in. När det är alldeles fullt av barn kan valinnandömet vara ganska skrämmande. När fyra pojkar drällde in fick det räcka.



Skrindan hade väntat utanför och lagom till att Skruttan började dra omkring den igen dök Gabriel upp som gärna ville åka med (även om han helst ville ha mamma som gick bredvid). Två mycket nöjda barn. En som ville åka. En som ville dra.

Efter lekarna åt vi lunch tillsammans. Köttbullar, potatismos, brunsås, lingonsylt och saltgurka. Smarrigt. Sen var det dags för mig att åka till jobbet.

Om gatan var städad när jag kom hem? Näe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0