Lyxigt mycket musik


Det är mycket musik på ingång de kommande dagarna. På torsdag klockan 19.00 spelar Linnea Henriksson på Liseberg. Efter att ha lyssnat igenom hennes album idag känner jag att jag nog måste gå dit och höra henne live. Hennes röst är ju magnifik och låtarna klockrena.

Det är inte nog. På torsdag är det även MTV World Stage på Götaplatsen med Nelly Furtado som toppnamn. På scen även Tove Styrke och Loreen samt B.o.B. Jag har inte sett några tider för det här evenemanget. Förhoppningsvis skulle jag kunna gå till Liseberg först och sen till Götaplatsen. Nelly Furtado borde ju inte vara den som öppnar konserten. Snarare den som stänger den och då hinner jag båda!
 
På tisdag om en vecka spelar Erik Hassle på Liseberg. Det vill jag inte heller missa. Jag hörde honom live på Bongo i Jönköping alldeles innan hans låt "Hurtfull" bröt igenom. Det var en rar, lite tafatt pojk som gick upp på scen och som generat tog emot mitt beröm efter setet. Idag är han en självsäker artist med en riktigt cool pipa.

Nästa torsdag är det mer musik. Då spelar Steget på Yaki-da. Det vill jag verkligen inte missa och ska inte heller. Jag hörde Steget live för snart två år sedan. Det var en fantastisk upplevelse och jag älskar deras musik.

Så mitt tips här och nu: sök upp Linnea Henriksson och Steget på Spotify och njut!
 
Bilden är från när jag hörde Steget live i Annedalskyrkan. Det var i samband med Way out west 2010.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0