Paketinslagning

 
Vid tio försvann strömmen hemma hos mig. Det är ingen kul grej. Fatta vad konstigt allting blir. Helt tyst. Inget kylskåp som brummar och ingen radio som skvalar. Bara tyst. Såg genom fönstren att grannhusen var lika nedsläckta som mitt. En timma tog det innan strömmen var tillbaka igen. Huh!
 
När strömmen kom diskade jag det berg av disk som vuxit under den senaste veckan. Sen plockade jag fram min presentfixarlåda. Den innehåller diverse band, rosetter och pryttlar.
 
 
Jag tog fram en del spetsar också.
 
 
Paketen blir urstjusiga med spets och presentsnöre.
 
 
Grisar funkar också som dekoration.
 
 
Så där ja! Nu ska jag snart göra mig i ordning och åka ned till stan för att luncha med några julklappshandlande vänner. Ser faktiskt fram emot att få trängas med folk. Skönt då jag själv är klar med klapparna. Kanske att jag lyckas få lite julkänsla. Jag hade massa julfeeling i slutet av november, men all jobbstress hade ihjäl den. Inte ens saffransbullar, pepparkakor, julmust och glögg lyckades hålla glöd i känslan. Kommer den inte efter några timmar på stan så kommer den nog i morgon när jag åker till mina föräldrar.

Kommentarer
Postat av: Jannica

Åh vilka fina paket. Sådana vill jag också göra.

Svar: Tack :) Jag har samlat på mig en del sånt där material och då är det så kul att få användning för det. Hoppas du får en riktigt fin jul!
Sofie

2012-12-23 @ 10:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0