Lördag på stan

 
Fem minus var det när jag vaknade i morse och solsken på det. Jag bestämde mig för att ge mig ut på stan en sväng. Det var lite bitigt i kinderna, men väldigt skönt. Bland annat gick jag till Indiska, som är en av mina favoritbutiker. Framför allt när det gäller inredning. Jag älskar alla färger.
 
 
Den här gardinlängden blev jag sugen på. Om jag bytte kuddar i soffan (nu går de i rosa, grönt, blått och lila) så skulle gardinen passa fint i vardagsrummet. Den gröna färgen är ungefär densamma som jag har på mina stolar. Tror att jag har några dukar som skulle passa fint till också. Jag får lura på den.
 
 
Länge, länge har jag tänkt att köpa mig ett våningsfat. Det fanns ett väldigt fint i glas, men det var tungt och lite otympligt. Hittade det här senare och slog till. 299 kronor kostade det. Fatet är superlätt, men stadigt och går att skruva isär. Superpraktiskt! Detta fick bli en julklapp till mig själv, men jag tänker inte spara den till jul. Jag vill använda fatet på en gång.
 
 
Jag hade ett ärende till Järntorget och passade på att besöka Emmaus på Linnégatan. Dagen till ära hade jag både kappa och sjal på mig som jag köpt här. Här har de färgkoordinerat både böcker...
 
 
...och prylar. Jag gillar det.
 
 
Jag slog till på de här glasvasarna. Jag fastnade både för formerna och färgen. 70 kronor för båda.
 
 
Jag använder aldrig brosch, men det här vackra eklövet kunde jag inte låta vara. Smycket kostade 40 kronor och jag tänker att det säkert går att hänga i en lång kedja också. Kommer bli supersnyggt!
 
Jag har faktiskt skaffat ytterligare en julklapp till mig själv, men den får vara hemlig ett tag till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0