Jobb på Ullevi



Jag gillar mitt nya jobb så himla mycket även om jag blir alldeles darrig av nervositet och stress vissa stunder över allt som jag måste göra och som jag inte riktigt kan. Jag avskyr att inte kunna och jag avskyr ännu mer att göra fel, men jag gör mitt bästa för att de där negativa stunderna inte ska lägga allt annat i skugga.

Alla mina tidigare jobb har haft dagsrutiner. Allt som oftast har jag gillat det. Man avslutar dagens projekt och återkommer till nya nästa dag. Nu är rutinen fyra veckor lång innan det börjar om. Det ger en helt annan variation. Sen är det ju tusen olika moment också och det är alla dessa som orsaker en kokande hjärna, men till nästa nummer ska jag nog kunna det mesta. Hoppas jag.

Idag hade vi månadsmöte i en konferenslokal på Gamla Ullevi. Jag som gillar att vara delaktig njuter av dessa stormöten. Då får jag en liten inblick i vad de andra jobbar med och vad som händer inom företaget.



Som sagt så var vi på Gamla Ullevi. I en paus blev vi utsläppta i solen på läktaren. Gräsmattan såg fin ut. Det bådar gott inför nästa veckas hemmapremiär. Blåvitt gjorde en bedrövlig start i årets Allsvenska igår när man tappade 1-0-ledningen och lät Syrianska vinna med 2-1. Huh! Typiskt IFK att tappa i en match som man på pappret ska vinna. Ja, ja. Det är väl att det är långt kvar och många matcher att spela innan serien är slut ...


Kommentarer
Postat av: Martina

Fast mina kids var himla glada att Syrianska vann...

2012-04-02 @ 19:49:08
Postat av: Sofie - Kreativa latsidan

Det kan jag tro. Men ungen i mig grät lite ... ;)

2012-04-02 @ 20:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0