Planritning, takterass och städ



Skissen är lite plåttrig, men jösses vilken bra lägenhet. Matplatsrummet är lite knasigt med dörrar åt alla håll, men jag gillar det rummet ändå. Det bästa jag vet med lägenheter är där det finns en klädkammare i anslutning till ett av sovrummen. Och att balkongen är vid köket. Gillar också grejen att det finns ett förråd i köket. Där skulle jag ha saker som dammsugare, strykbräda och sopsortering. Perfekt.

Jag förstår inte hur man kan leva ut balkong. Det har jag gjort och det ska jag aldrig göra igen. Fy! När jag bläddrade bland lägenheter hittade jag en som hade både balkong och takterass. Det hade inte varit fel. Just den lägenheten var en fyra för 12 000 kronor i månaden. Man kanske skulle starta ett kollektiv?!

Idag är jag ledig. Det var uppenbart att jag var trött för jag sov till kvart i elva. Så länge sover jag väldigt sällan. Dagen blir lite skev när man sover så länge. Det är liksom lunch när man går upp och startsträckan förmiddag är borta. Planen är att städa, eftersom jag inte hann det i helgen. Helst skulle jag vilja måla också. Med (o)farten jag har nu lär det inte bli av. Jag avskyr min disciplin. Den är av intet ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0