Inte för de äckelmagade

Igår hände något konstigt. Jag jobbade på kvällen och under arbetspasset kröp en huvudvärk på. Migrän. Jag har lärt mig att känna skillnad nu. När jag får migrän på kvällen brukar jag inte ta tabletter utan skyndar mig i säng istället. Jag vill undvika tabletter så mycket jag kan. När jag väl kommit hem från jobbet och lagt mig blixtrade det i huvudet och jag trodde att det skulle sprängas. Samtidigt växte illamåendet och jag fick frossa.

Jag gick upp, fick hålla mig i väggen på väg till badrummet och fick i mig två migräntabletter och krängde tillbaka till sängen. Vet att jag tänkte "måtte tabletterna hinna verka innan jag spyr upp dem" sen fick jag rusa till toan. Med tanke på den tidigare vingliga färden kan man kanske tänka sig hur "rusa till toan" gick. Så där.

Jag hann spy på samtliga tre mattor.

Kroppen höll på att kränga sig ut och in. Tårarna sprutade. Kändes som det höll på i en evighet och i det läget är man inte allt för kaxig. Kroppen skakade som ett litet löv. När jag kommit tillbaka till sängen var blixtvärken i huvudet borta och idag känner jag knappt av det där. Hade det inte varit för mattorna som jag rullade undan och la i en hög hade jag nästan trott att det inte hänt ...


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hua...

2011-09-27 @ 06:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0