Wibke Loh



Helt fantastisk! Jag har tidigare länkat till den här bloggen/illustratören. Allt är väldigt skickligt tecknat och emellanåt kommer det en bild som riktigt griper tag i mig. Med denna var det så. Kan tänka mig att ha den som en stor tavla hängande på en väl synlig plats.


Kommentarer
Postat av: Therese

Sjukt fin! Det känns som att du och jag gillar en hel del samma saker. Vill därför bara tipsa om en fotograf som jag kom att tänka på alldeles nyss. Jag hade glömt henne, men jag följde henne under en period i för kanske fem år sedan. Hon verkar olycklig, och man ska inte läsa hennes blogg för då känns allt ganska jobbigt. Men hon tar fantastiska bilder. Mest självporträtt. Kolla: http://www.flickr.com/photos/emiliebjork



Och när jag ändå är inne på tips. Har du lyssnat nåt på Her space holiday? Jag snubblade över deras skiva The young machines när jag kollade runt lite hemma nyss. Jag lyssnade omochomigen på låten Japanese gum när jag flyttade från Göteborg till Åland.

2011-11-21 @ 21:12:04
URL: http://theresewahlgren.blogspot.com
Postat av: Sofie - Kreativa latsidan

Väldigt fina bilder, men många av dem gör ont att titta på för man anar mycket svärta bakom. Hon är skicklig med sin kamera, helt klart.

Har aldrig hört bandet innan, men har lagt in på Spotify så nu ska jag lyssna in mig.

Tack för tipsen! Det är roligt att vi tycker om samma saker i mångt och mycket. Tänk bara om jag hade gillat att träna lika mycket som du gör! Det hade varit bra för mig :)

2011-11-21 @ 21:52:57
Postat av: Therese

Haha, det kanske du gör, men du vet inte om det ännu. :) Nu kom jag att tänka på en illustratör som jag hade glömt också förresten, Sanna Gustner. Henne gillar jag jättemycket! http://sannasofiagustner.se/

2011-11-21 @ 22:03:24
URL: http://theresewahlgren.blogspot.com
Postat av: Wibke

Tack så mycket för de fina orden, Sofie! :)

2011-12-14 @ 11:42:30
URL: http://illustratoer.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0