Jag hittade AWF i Hva



När jag och M var på Kupan i Huskvarna tittade hon på vinylspelare, men köpte aldrig någon.



Själv spanade jag mest på möbler, krukor och kläder. Den här lilla bänken är riktigt söt. Kolla på handtagen på lådan. Det är små skinnflärpar! Tjusigt.



Jag tycker att det är roligt hur saker ställs upp, när det blandas friskt. Det gör att man måste skärpa sig för att kunna se de olika sakerna. Man får liksom leta. Här var det de två sängborden som jag fastnade för.



Men det jag köpte efter att ha vridit och vänt på ett otal krukor var den här blågröna skapelsen. Jag gillade den direkt när jag såg den. Det fanns ett datum på prislappen och med tanke på hur dammig krukan var kan jag tänka mig att det stämmer att den stått i butiken sedan i somras. Att ingen velat ha den! Se vad fint den passar med mina tavlor.



Min känsla sa mig att det här inte var någon massproduktionskruka. Dessvärre kände jag inte till namnet. Men det är väl det man har internet till ...

Krukan är tillverkad av Arnold Wiigs Fabrikker i Norge. Det fanns inte mycket mer än så att hitta om den. Några prylar från samma tillverkare fanns på Tradera för runt hundralappen. Jag betalade 15 kronor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0