Struktur!



Det var inte så länge sedan sist, men nu har jag justerat något i mina kategorier igen. Det har tagit sin tid att komma till rätta med dem. Jag vill inte ha för många och ändå vill jag att kategorierna ska vara kärnfulla i sitt namn. Självklart också i innehåll. Antar att det inte är så många som sitter och läser tillbaka i bloggen. Kanske om det kommer en ny läsare som är intresserad av något specifikt. Det är kanske främst för dem och min egen skull som jag satsar på den här strukturen.

Jag skulle ju kunna ta bort Julkalender 2010 och alla dess inlägg, men det skär lite i hjärtat av bara tanken. Tänk alla ord jag samlat där! Jag har svårt att skiljas från mina egna ord. Vid ett tillfälle för några år sedan kraschade min dator. Jag grät inte så mycket över förlorade bilder som jag grät över förlorade dikter och texter. Som tur var förlorade jag bara några månaders material. Jag har alltid varit duktig på back up på mina texter.

Ny kategori är Vardag & fest. Det är en ihopslagning av de två tidigare kategorierna Händelser och Funderingar. Ny är också Glas, porslin & inredning. Den behövdes kände jag. Innan hade jag kategorin Inspiration, nu fick den tillägget & vackra ting. Det kanske gör att den blir mer lättanvänd. Jag har tagit bort Foto och Hemmavid. Nu känner jag att jag har täckt in mina intressen.

Kommentarer
Postat av: Sven-Åke Svahn

Det är underbart när knoppar brister för den som vill ta risker för den vår som för oss alla är värda mera än en glädjetår. Vet jag ibland kanske talar i gåtor men alla har ett svar som de flesta påstår...

2011-03-11 @ 23:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0