Glest mellan inläggen

Ja, jag vet. Det är lite si och så med uppdateringarna nu för tiden. Det är inte för att jag håller på att tappa gnistan eller för att jag vill sluta blogga. Det är en period bara och den heter sommarschema. Man jobbar och sliter hela året och ju närmare semestern man kommer desto tröttare blir man.

På mitt jobb finns ett antal uppgifter som dagligen måste skötas. Det innebär att vi måste täcka upp för varandra när hälften av gänget går på sommarledighet. Därför är mitt schema fullständigt omkullkastat från det normala. Eftersom jag är en rutinmänniska blir min tillvaro likadan. Omkullkastad alltså.

Hur konstigt det än låter så är det som att min kropp kan mitt fyraveckorsschema och är inställd därefter. Nu är allt helt annorlunda med fler kvällspass och oändligt mycket mer redigering än vanligt. Jag vet inte helt och fullt hur nästa dag ser ut. Varje dag måste jag slänga en blick på schemat för att vara säker.

Detta plus då den årliga hägrande semester gör att jag är tröttare än någonsin. Därför känns det gött att jag har sovmorgon imorgon och att jag är ledig från torsdag till och med tisdag. Som en liten minisemester och aptitretare inför vad som komma skall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0