Ett försök att köpa mig



Igår damp det ner en sån där inplastad tidning med blanka sidor i min postbox. Tidningen är ett månadsmagasin för folk som gillar att sy. Min första tanke var att den hamnat i fel låda, men när jag kollade efter såg jag att den var adresserad till mig. Hmm ...

När jag öppnade den och kollade på räkningen så var den makulerad och som synes på bilden stod det 3 tidningar - annan betalare.

Då kom andra tanken att någon fått ett bra erbjudande om tre nummer och gett det till mig. Det kunde vara 1) mamma eller 2) någon av mina systrar.

Efter att ha kollat med dem och fått nej kom den tredje tanken vars svar gör mig både glad och lite arg.

Det finns människor/företag som bara sitter och söker bland bloggar för att hitta lämpliga annonsplatser för sina produkter eller köpare. Kan hända har en av dessa sökmotorer fått träff på min blogg. Jag syr ibland och skriver om det.

Tre nummer gratis. Det är fint. I tidningen finns mönster på ett antal olika plagg. Om ingen annan ger sig till känna som givare av denna kortprenumeration kan jag vänta mig ett samtal om tre månader. Då kommer rösten i andra änden försöka prångla på mig en helårsprenumeration.

Hur det går återstår att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0