Igår klart, idag blä



Igår var vädret så där ljuvligt bedårande. Skitkallt, klart och strålande sol. Jag måste säga att jag föredrar 15 minus framör 5 minus. När det bara är några få minusgrader blir det så himla rått. Som att kylan kryper in och tuggar i skinnet. Det är en annan friskhet i luften när det är kallare.

Vi hade årsmöte med vår lokala fackklubb igår och därefter gick vi ut och åt. Vi var på Gästis, som enligt mig får alldeles för mycket cred i förhållande till vad de levererar matmässigt, men faktiskt blev jag positivt överraskad. Jag åt rödtunga som var rullad kring en creme med chili och lime. Till den serverades en kantarellrisotto med ost som var väldigt god. Fast jag fick salta till den något. Egentligen var blandningen av smaker lite märklig, men fisken och risotton var goda var för sig. Stort minus för en ur personalen som var sjukt otrevlig. Fattar inte varför man jobbar inom service när man inte kan vara trevlig mot människor.

Kollegan/vännen Sara sov hos mig och efter middagen kröp vi upp i varsitt hörn av min soffa och bara tjötade ett par timmar. Det var gött. Man hinner inte så mycket privat snack på jobbet. Det är ju inte tanken heller. Då är det gott att få sånna här kvällar.

Jag jobbar kväll. Börjar 13.45. Jag har varit vaken i två timmar, men ännu inte gjort ett vettigt. Funderar på om jag ska måla. Jag har massa idéer, men ingen lust. En konstig blandning. Kanske för att vädret är precis dötrist. Disgrått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0