Fräscha färger



Så här ser det ut framför min köksbänk nu och jag njuter av det. Jag är dålig på att ha färska grönsaker och örter hemma för jag hinner sällan göra åt dem innan de blir dåliga. Och eftersom jag avskyr att slänga mat drar jag mig för att köpa grönsaker. Det är ju knasigt egentligen för rent krasst handlar det bara om att planera maten bättre så att man säkert använder de färskvaror man har.



Jag blir inspirerad och matsugen bara av färgerna. Att jag har detta hemma nu är för att min födelsedag närmar sig med stormsteg och att jag imorgon ska bege mig till Nöre, Ulricehamn. Där ska familjen sammanstråla och jag får chans att bjuda på födelsedagsmiddag. Citron, lime och chili ska användas till maten. Jätteavocadon till höger ska jag själv glufsa i mig vid lämpligt tillfälle.



Till maten ska jag även använda mynta och persilja. Det är roligt att laga mat när det är fler än en själv som ska äta och jag ser riktigt fram emot imorgon när jag ska laga till allting. Om jag kommer ihåg ska jag ta bilder och lägga upp i efterhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0