Festrestmat



Hela mitt kylskåp är fullt av festmatrester. I lördags hade jag en hejans massa folk på middag. Det var en fantastisk kväll som jag kommer att minnas länge, länge. Jag blir alldeles varm och rörd när jag tänker på den. Alla fina människor som kom ... Trots att alla sa att maten var god blev det alltså en hel del över ... Det brukar bli så för mig. Jag är så nojig. Tror aldrig att det ska räcka.

Jag hade med en vän hem på lunch idag. Vi åt rester. När jag kom hem efter jobbet åt jag rester igen. Men det är inget problem så länge resterna är goda både för ögonen och munnen.

Till pastasalladen har jag en örtsås och italiensk lantbröd med vitlöksost på. På festen serverade jag även en smarrig kyckling till, men jag orkade inte äta kyckling vid fototillfället.

Oliverna och rädisorna är egentligen mer som tillbehör. I själva salladen har jag förutom pasta parmesan, mozzarella, babyspenat, rucola, sockerärtor samt en ärtpesto. I såsen är det persilja, basilika, olivolja, vitlök och medelhavsyoghurt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0