Loppisfynd från Heden

Jag var ju på loppis på Heden i Göteborg i somras, men sen visade jag aldrig mina fynd därifrån! Skämmes. Jag får skylla på någon slags lathet. För 80 kronor köpte jag den här söta vågen. Jag har kollat på olika vågar länge, men den här föll jag för. Främst för färgen. Kanske något dyr. Kvinnan som sålde den ville ha 100 och hon hade säkert kunnat få mer. Det är svårt med priser på gamla saker. Svårt att bedöma dess värde. Nu när vågen står i mitt kök så gör den mig glad. Varje gång jag ser den. Då blir 80 kronor väldigt lite.





Haha! Får inte användas vid köp och sälj. Med andra ord ska jag nog inte använda den vid bakning heller om jag vill ha exakta mått.



Jag slog även till på de här tjusiga pallarna. 150 kronor. Det är ett fynd. Man kan inte säga annat. Jag skulle kunna ha köpt dem för 500. Om jag någon gång säljer dem ska jag definitivt ha mer än 150 i alla fall.



Sitsen är sådan där "galonklädsel". Jag älskar grönt. Det är ingen hemlighet. Pallarna matchar mitt hem. Att jag inte har någon given plats för dem spelar ingen roll. Sist jag hade fest åkte pallarna omkring och hamnade där folk ville sitta. Perfekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0