Pepp!

Nu har jag ramat in två av mina tavlor. Jag har använt mig av 50-talsramarna jag köpte. Det blev urtjusigt! Jag är otroligt nöjd. Båda tavlorna är på temat När börjar himlen och de ska vara med i utställningen.

När jag inventerade mina tavlor med mitt tema i huvudet insåg jag att några av min äldre målningar faktiskt passar in och det var bra. Det ger variation. Just nu är jag inne på samma färger. Bara för att man målar himmelbetonade motiv måste de ju inte vara blå, men jag älskar de färgskalorna. Av de äldre tavlorna går en i rosa-röda toner och en går i gul-röda.

Jag vill så hemskt gärna visa allt jag gör nu för att jag är så pepp! Men som jag skrivit tidigare tar det bort udden från utställningen om jag visar upp allt i förväg. Jag får anstränga mig för att hitta andra bilder att visa, eftersom tavlorna för tillfället nästan är det enda kreativa jag har för mig.

I och med att jag målar bilder till de befintliga ramarna så har jag inte målat på duk utan på en fin kartong som man har till att göra passepatout av. Som synes på bilden i föregående inlägg har jag istället lämnat kanten vit för att skapa känslan av en passepartout, men jag har medveten målat utanför "linjen" för att skapa ett mer flytande intryck.

Nu: städa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0