Flyttetapp 1

Just nu är jag oerhört nöjd med att jag anlitade en flyttfirma att ta mina möbler. Det stora bekymret var pianot. De andra  möblerna hade jag och någon mer kunnat ta, även om det hade varit jobbigt. De två flyttkarlarna jobbade väldigt effektivt. Två soffor, två klädskåp, en säng, ett barbord med två stolar, ett köksbord med fyra stolar, ytterligare två stolar, två bokhyllor, en fåtölj, tv med bänk samt piano och pianopall lyckades de forsla på två timmar och tio minuter. De debiterar för varje påbörjad halvtimme så 2 500 kronor blir det. Bara pinaot hade gått på 2 000 kronor så där gjorde jag en bra affär! När karlarna hade försvunnit la jag mig på sängen och sov en timme. Galet trött. I huvudet. För jag bar inget. Tröttheten kan ha att göra med att jag jobbade kväll igår och att flyttandet startade klockan 7:15 i morse.


Älskade piano. Jag vågade inte titta när de bar upp pianot. Jag satt på sängen och höll andan. När de väl kommit upp för de tre halvtrapporna trodde jag deras hjärtan skulle explodera av ansträngningen. Men nu står det på plats.


Välplanerat. Utan att ha mätt gissade jag att detta bord med stolar skulle passa bra i köket. Och mycket riktigt. Funderar på att köpa två stolar till att ha och ta fram om det skulle behövas någon gång. Men det ligger på framtiden.


Offentligt. När vi anlände till Sveavägen strax efter klockan 8:00 så satt mitt namn inte uppe, men när jag åkte därifrån vid klockan 11:00 fanns det på plats utanför dörren, på postboxen samt på lägenhetslistan. Det kändes fint. Det blev som på riktigt.


Välfyllt. Här är mitt välfyllda skafferi. Inte riktigt lika maffigt som walk in-skafferiet, men det ska nog kunna ta sig detta. Lådor, mat, kläder och diverse småpryttlar ska flyttas på onsdag. Så nu väntar två dygns saker i två hem-boende.

OBS! Bilderna är tagna med min mobilkamera.

Kommentarer
Postat av: Maja

Vad skönt med flyttfirma! Själv funderar jag på att leja städning nästa gång jag flyttar...det är ju jättejobbigt och man hittar ställen att städa som man aldrig sett förut ;-)



Hoppas du kommer att trivas!



kram

M

2010-01-05 @ 13:32:48
Postat av: sofie

Ja, det var väldigt skönt. Det är nästan så jag skulle anlita städfirma också. Nu vill jag ju helst lägga min energi på att få i ordning nya boendet och inte städa det gamla..



Kram

2010-01-07 @ 09:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0