Jag ska på P3 Guld!



P3 Guld har ju hållit
på i sju år med att prisa diverse musikartister i Sverige. För ett musikälskande P3-fan och som jag är detta en av årets höjdpunkter. Ändå har jag aldrig närvarat vid dessa fester. Visst är det underligt. Varje dag tjatar programledarna på P3 om att vara med i både den ena och den andra tävlingen för att få biljetter. Tanken har slagit mig att jag skulle ge mig in och tävla, men nästa tanke har varit att jag aldrig vinner något. Det är sant. Därför köper jag aldrig lotter.

Jag kom på en sak. Man kan ju köpa biljetter. Jag vet. Alla fattar det. Ibland tar det bara väldigt långt tid innan myntet trillar ner i mitt huvud. Man kan ju i alla fall kolla datum, tänkte jag och upptäckte att galan föll en lördag när jag har ledig helg. Ok.

Ska jag gå ensam? Eller vem ska gå med mig? Tankarna snurrade runt bland alla tänkbara (och otänkbara) personer. Saken var den att jag inte kom på någon, vilket kan verka tossigt med tanke på hur många musikälskande människor jag umgås med.

Jag skrev på min facebookstatus igår: Jag vill gå på P3 Guld! Två timmar senare skrev min kusin: gör det då!
När jag svarat att jag ville ha sällskap föreslog hon sig själv. Knasigt att jag inte kom på själv att fråga henne. "Kör i vind" skrev hon och jag bokade.

Jag ska gå på P3 Guld! Tjoho!

Tove Styrke, Säkert, Håkan Hellström, Familjen, Those dancing days, Lykke Li och Oskar Linnros är några av artisterna som kommer att stå på scen. Inte fy skam. Ska bli kul att se nomineringarna som presenteras idag efter klockan 13.00 i P3.

Klippet ovan är från P3 Guld 2010.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0