Bästa lampan!

 
Idag blev det en promenad till stan i det vackra vädret. Huvudmålet var att luncha med min vän och före detta kollega E, men sen hade jag några ärenden att uträtta också.
 
 
Ny hänglåsbild. Jo, jag känner till det där med att låsa samman kärleken och kasta nyckeln i vattnet och det kanske är den grejen man gjort här, men detta är ju inte enda stället jag sett hänglås på. Jag ska spana vidare.
 
 
Stället vi lunchade på är ganska nytt, liksom övriga kontorshuset. Här har man skapat riktigt schyssta kringmiljöer där man kan sätta sig med en kopp kaffe eller för att ha ett informellt möte. Mycket snyggt!
 
 
När jag ändå var i krokarna kring Gullbergsvass smet jag så klart in på Holmens marknad och det visade sig vara ett lyckokast! Den blå kupan såg jag en exakt kopia på i Värnamo i helgen. 20 kronor billigare, men jag var inte säker på färgen. Nu när den dök upp igen kändes det som om jag skulle ha den. Så nu har jag den.
 
Halsbandet var evighetslångt och kostade 10 kronor. Plast.
 
Lampan. Åh, lampan! Jag har inte riktigt koll på hur många lampor liknande denna jag har nu, men denna är helt klart bäst.
 
Väskan är mossgrön. Typ 25x25 cm. Jag blev störtförtjust i den. Tänk vad trevligt vi ska ha ihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0