Grönt är skönt

Vad roligt att se att så många hittade hit igår!
 
 
Jag skulle till Lagerhuset i Trädgårdsföreningen igår vid 20, men var där en halvtimma tidigt. Eftersom jag inte varit där sen jag var barn passade jag på att gå ett varv. Det är otroligt fint och luktade underbart från allt som blommade.
 
 
Upptäckte också att Karin Boye har blivit flyttad hit. Hon passar bra här, tycker jag. Vanligtvis brukar hon stå på Avenyn utanför stadsbiblioteket, men där är det en byggarbetsplats nu. Antar att statyn ska tillbaka sen.
 
 
Min anledning att vara här var för att Simon spelade med delar av sin grupp Selest. Jag älskar verkligen deras musik. Vissa saker som Simon skriver om har jag själv anknytning till och att höra dessa låtar live är speciellt. Ett härligt ställe för den här musiken och som extra piff flög en talgoxe omkring över våra huvuden då och då.
 
Kolla deras video Född den 4 juli på Youtube eller hör den på Spotify.
 
Två kvinnor från kören var där med sina män så jag satt tillsammans med dem och pratade både innan och efter spelningen. Det var väldigt trevligt!
 
Idag får vi gå hem klockan 13 från jobbet. Otroligt skönt. Jag tänkte utnyttja tiden till att leta efter gummiskor. Min gamla är uttjänta sedan länge. Jag behöver ha bättre skor nu när jag promenerar så mycket och jag vill väldigt gärna ha med mig ett par bra skor på bilsemestern. Lär bli en del gång då.
 
Glad midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0