Albin Gromer live

 

Jag hade en presentbiljett att utnyttja och den räckte till mer än en konsertbiljett och jag upptäckte att Albin Gromer skulle spela i Göteborg. Lätt! Jag slängde ur mig en förfrågan om någon ville hänga på, men jag fick inget napp.

Jahopp! Då går jag väl själv. Och det gjorde jag. Spelningen var i Foajébaren på stadsteatern igår och lokalen skulle öppna 22 och 23 skulle Albin Gromer gå på scen. Jag anlände 22.20 och möttes av lapp på luckan. Insläpp framskjutet en timme.

Mäh! Inte det man vill möta en kylig kväll på stan utan sällskap. Jag gick en promenad ner och tillbaka upp längs Avenyn och strök omkring en stund på Konsum som hade öppet. Sen stod jag och frös en bra stund i kön för att komma in. Jag spanade efter känt folk, men hittade ingen. 

I garderoben erbjöd jag en kontanlös tjej en tjuga, men hon tackade nej. Sen hamnade hon bredvid mig i baren så vi hade sällskap av varandra innan spelningen började. Det var trevligt. Det visade sig att hon var god vän till Albin Gromers flickvän.

Min förväntan inför Gromers platta, som släpptes i slutet av februari, var väldigt hög och jag blev aningens besviken. Inte för att skivan är dålig på något sätt, utan för att den inte lät som jag hade hoppats. Min absoluta favoritlåt är den i klippet nedan. Helt fantastisk! Jag rös i hela kroppen när han spelade den igår. Underbart!

Men albumet som heter Album låter inte helt så. Inte riktigt så suggestiv. Det ligger på Spotify så leta gärna upp det. Även om jag var en aning besviken över plattan så fanns det inga sådana känslor igår. Det var en otroligt bra spelning som tog slut alldeles för fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0