Lycka!

Vilka fynd jag har gjort idag! Jag är så lycklig. Jag hittade bland annat en fantastisk ullrock med fårpälskrage för 150 kronor. Det är en sådan där stor a-linjeformad rock som kanske inte plockar fram figurens bästa sidor, men mig spelar det ingen roll. Jag älskar den.

Enda nackdelen är att alla människor verkar ha haft så korta armar förr i tiden, eller så var det mode med korta ärmar, eller så är det för att jag har orangutangarmar. Det sistnämnda vet jag har sin del i saken ... Alltså, den är tokkort i ärmarna. Jag får köpa ett par schyssta långa handskar eller ha en snygg tröja under som kan värma handlederna.



Först hittade jag de här finfina assietterna för 5 kronor styck. Precis rätt gröna färg för att passa i mitt hem. Bra uppläggningsfat för bland annat julgodis. Jag vet inte vem som är upphovsman, men de är svensktillverkade i alla fall.



Redan förra året letade jag efter bra glöggkoppar, men jag tycker att de flesta är fula. De här föll jag för dock. Handhamrade. 40 kronor för sex stycken.



Bäst av allt är ändå den här! En adventsljusstake från 50-talet! Det kunde jag verkligen inte hoppas på när jag började loppisleta gamla julsaker. Jag tittade egentligen inte ens bland ljusstakarna för jag skulle inte ha någon. Jag är ju nöjd med min gamla trästake som jag fick av föräldrarna som barn. Den har hängt med.

När jag passerade ett bord med stakar så skymtade denna till i ögonvrån och jag kan inte fatta att ingen annan hade tjuvat den före mig. Jag är inte den enda precis som är ute efter dessa saker. Och den fungerar! Priset? 25 kronor. Galet bra.

Jag spontanköpte en blus också som jag kikade på redan förra veckan. Modellen är inte riktigt rätt, men jag tänkte att jag kan testa i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0