Fixardag

 
Före.
 
 
Efter.
 
Idag har jag varit igång hela dagen. Kanske inte i någon våldsam hastighet, men igång. Jag har, som synes ovan, möblerat om i mina köksskåp. Jag behövde få plats med mina nya champagneglas. Resultatet blev bra tycker jag. Några saker fick flytta över i ett annat skåp och några ting fick flytta hit.
 
Jag har även tvättat, strukit, rensat och stuvat om bland kläderna i garderoben. En kasse med utslitna kläder har hamnat i soporna. Två kassar ska jag dumpa i någon insamlingsbox. Det hann jag inte med idag. Sex kassar med glas, metall, papper och kartong har jag burit iväg till återvinningscentralen. Jag har sorterat ett halvårs "viktiga papper" som jag samlat på hög och nu satt in i respektive pärm.
 
Alla de där sakerna har hängt över mig ett tag och jag har skjutit på dem, trots att mitt nya motto är att inte skjuta upp saker som kan göras på en gång. Det är så skönt när det är gjort! Det ger mig ro och det brukar väcka skaparlusten. Jag skrev igår att jag lovade mig själv att måla i morgon. Jag visste då att jag skulle behöva en sådan här fixardag först. Nu känner jag mig tillfreds och kommer med gott samvete kunna måla i morgon. Sweet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0