Hunger

 
Jag måste tipsa om denna tidning som jag själv fick tips om från en vän. Den kommer ut med sex nummer per år och prenumerationen går på 399 kronor. Efter att ha läst mitt första nummer är jag övertygad om att det kommer vara värt pengarna även i fortsättningen. Till och med annonserna tilltalar mig! Och det säger inte lite. Jag brukar vanligtvis undvika att titta på annonser för att jag stör mig på dem.
 
Så här beskrivs Hunger av utgivaren själv:

Hunger står för den goda maten. Här har råvarorna ett ursprung, rätterna en historia och människorna en matkultur. Vi granskar både livsmedelsindustri och krogbransch, och vill samtidigt inspirera dig till att bli en vassare och påhittigare hemmakock. Vår mat är enkel utan att vara simpel. Gärna ekologisk, närproducerad och i säsong. Men det måste förstås även smaka gott – och vara roligt vid spisen! Hunger är matmagasinet för nyfikna. En tidning som inte bara skummar på ytan.

 
 
Tidningen är tjock. Som ett magasin. Med ett gediget innehåll med både småtexter och mer omfattande och djupdykande artiklar som det ovan som handlar om salt. I flera artiklar kan jag läsa om detta fantastiska ämne. Om olika sorter, om hur offantligt mycket (för mycket) salt vi i Sverige äter och om hur en kock kryddar sig fram.
 
 
I denna tidning fanns tips på saker man kan plocka fritt från naturens skafferi.
 
 
Och för att då återkoppla till omslaget. I ett lysande reportage får man läsa om Sutip Austad som odlar grönsaker och örter till Sveriges stjärnkockar.
 
En tidning helt i min smak. Förutom att innehållet är vettigt, kunskapsmättat och informativt så får även bilderna ta stor plats. Och det är vackra bilder. Vill ni inte satsa på en prenumeration kan jag rekommendera att köpa ett lösnummer för att se att jag har rätt. Detta är en fantastisk tidning och jag är så glad att jag fick tips om den. En riktig pärla!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Måste jag nog pröva!

Svar: Ja, gör det! Väldigt inspirerande och med känslan att man får mycket för pengarna.
Sofie

2014-06-19 @ 10:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0