Vill du se mina tavlor?

 
I vissa fall ska man inte berätta om sina drömmar och planer för det tenderar att ha ihjäl dem. I andra fall är det precis tvärtom. Just själva offentligheten skapar ett driv. Det är vad jag hoppas ska hända nu. Jag vill skapa en positiv press på mig själv.
 
Jag har alltid tusen målaridéer. Den senaste tiden har jag malt ner allt sammans till några få tankar och nu när jag kommer att vara arbetslös i åtminstone en månad vill jag sätta igång att måla så mycket jag kan och ekonomin tillåter.
 
Målet med detta är en utställning. I mitt hem!
 
Jag har inte bestämt ett datum, men jag siktar på en helg i april eller början av maj kanske. Jag får återkomma om det. När det blir alltså. Dessutom brukar mitt måleri leda till fler uppdateringr här. Två flugor i en smäll-grejen.
 
Vad tror ni? Är det en bra idé? Skulle ni komma hem till mig och titta på mina tavlor?
 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Vill gärna se på tavlor hemma hos dig. Kul idé.

Svar: Kul! Jag ska verkligen satsa på att få till en utställning hemma.
Sofie

2014-01-26 @ 19:56:56
Postat av: Iris

...ag skulle givetvis också vilja komma på den utställningen! Påminner mig om en teaterform som fanns för ett antal år sedan, teater hemma hos nån (kanske var det en av skådespelarna)och publiken fick ju vara liten då.. :)

Svar: Kul! Du är så välkommen! Ja, förhoppningsvis sätts mina målningar i min egen kontext. Kanske kan det ge besökarna ett mervärde. Framför allt tycker jag mycket om att ha gäster. Låter spännande med teater hemma :)
Sofie

2014-01-27 @ 08:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0