Osötat och jobb

 
Någon sa att osötad nyponsoppa var mycket godare än sötad. Osötad betyder inget tillsatt socker. Nu när jag sitter hemma och jobbar, vilket jag ska göra typ hela helgen, tänkte jag att osötad nyponsoppa är bra "tröstdricka". Roligare än vatten, bättre än kaffe.
 
 
Men jag är ju en sockerjunkie... Jag försöker verkligen gilla den här nyponsoppan, men det går dåligt. Kanske inte måste vara fullt så mycket socker som i den vanligaste varianten. Något mellanting hade varit bra. Jag får väl blanda i socker själv. Någon gång ska jag göra egen nyponsoppa.
 
I övrigt flyter det på med jobbet. Jag arbetar strukturerat (som alltid). Just nu tar jag fram alla siffror som jag tänkt använda till föredrag 2. Steg två blir att skapa diagram, bilder och grafik. Steg tre att bygga själva presentationen. Steg fyra blir att skriva manus till båda föredrag. Tillsammans med bildskapandet är skrivandet min bästa gren och därför har jag sparat den till sist.
 
Skönt att arbeta hemma i fullständig lugn och ro. Bara jag, datorn, spotify och trafiken utanför. Det funkar. Jag körde igång vid 9.30 och tänkte köra till 17.00 med en paus för lunch. Ja, och en kortis för att göra nyponsoppa och ett blogginlägg. Nu kör vi igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0