Utställning!

 
Nu är det spikat! Den 8 mars har jag blivit inbjuden till Hindsekinds Gård utanför Värnamo för att visa mina målningar. Så otroligt roligt!
 
Min gode väns mamma E har bjudit in Njema Helena för att visa upp deras fantastiska kläder med inspiration och textilier från Kenya. Klicka på länken och spana i galleriet. Så otroligt fina kläder. E frågade om jag ville visa mina målningar i samband med detta. Om jag vill!
 
Först när frågan kom och jag fick reda på att det var i början av mars undrade jag för mig själv om jag skulle hinna måla tillräckligt mycket. Jag har i princip nada att visa upp. Trots detta bestämde jag mig för att ta chansen. Jag gör gärna det. Tar chanser.
 
Nu har jag målat två dagar och jag vet att jag kommer att få ihop tillräckligt. Jag har knappt målat på de två år jag har bott i Göteborg. Jag är fullständigt understimulerad och har massa som vill ut. Det har märkts dessa två dagar. Så alla mina kära Smålandsvänner! Jag hoppas ni har möjlighet att komma förbi. Om inte så bara för att säga hej. Ja, alla ni andra är så klart välkomna också, men det är som sagt i Värnamo.
 
Det finns ett event på facebook för mer information. Sök efter Kläder och konst på Hindsekinds Gård.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0