Nya tag, nya idéer

 
Roligt att se att så många tog del av mitt inlägg där jag berättade om mitt måleri! Jag har haft en dryg veckas målarpaus, men nu har jag just plockat fram allt för att sätta igång igen. Jag fick en bra idé till en målning igår. Återstår att se om jag lyckas genomföra den på samma sätt som jag ser den i tanken. Det kan tänkas bli en del målande med händerna.
 
Under veckan som gått har jag haft både vänner och familj här i omgångar och jag har fått visa upp målningarna som jag har jobbat med det senaste. Det är alltid lite pirrigt samtidigt som det så klart är jätteroligt att visa. Framför allt är det roligt när de som ser mina tavlor är beredda att diskutera motiven och färgerna med mig. Min familj är bra på att göra det på ett väldigt ärligt sätt. Det uppskattar jag. Det både bekräftar mig och gör mig modigare i mitt måleri.
 
Nu är det bara 1,5 vecka till utställningen och jag behöver måla i princip varje dag fram till dess, men det ser jag bara fram emot. Att vara igång och måla är inspiration i sig. Det ena ger det andra. Jag har tre målningar klara, två på gång och ytterligare två i tanken. Dags att sätta igång!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0