Drömmen om en ateljé

Drömmar och mål. Det är något som alltid varit viktigt för mig. Att sikta framåt, men också för att ha något att längta till. Jag drömmer ofta stort och högt. Vissa drömmar poppar upp som ballonger och tappar både höjd och luft ganska fort. Andra drömmar har bättre bärkraft. Jag tror att jag är ganska bra på att testa mina drömmar. Jag antar att det handlar om att våga misslyckas. Och att våga lyckas.
 
När jag läste Karins Konstgrepps inlägg om saker som vill ut började jag tänka en hel massa. Och drömma. En gammal dröm fick nytt liv. I ett samtal med vänner i helgen poppade drömmen om en lokal/ateljé upp. Igen. Den har funnits där förut. Just nu är mitt vardagsrum till hälften vardagsrum och till hälften arbetsrum. Jag får ingen kreativ ro där. Tänk att ha en lokal att gå till! Ett kreativt kollektiv.
 
Jag googlade lite igår och den ena ledde till det andra och nu på torsdag ska jag och en vän gå och titta på en lokal. Va, va, va!
 
Jag har skickat ut tanken både på facebook och twitter om det skulle finnas fler som vill dela. I morse fick jag sms från en annan vän som också är intresserad av att ha en lokal för sitt arbete. Vi ska höras mer under dagen. 
 
Nu vet jag inte alls om den här lokalen är bra, det återstår ju att se, men rent ekonomiskt skulle vi kanske behöva vara tre-fem personer för att det inte ska bli alltför dyrt. Är det någon av mina läsare som vill vara del i en lokal för kreativt arbete? Eller kanske någon i din närhet? Nivån på det kreativa arbetet är oväsentligt så länge hyran betalas som den ska. Hör av dig till mig! [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0