Mycket kultur blir det

Det är mycket kulturellt på gång nu för min del. På söndag ska jag och två vänner på ISC - Improvision song contest. Vad det är? Så här skriver de om sig själva:
 
"Skickliga improvisatörer från hela landet skapar kompletta låtar framför ögonen — och öronen — på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och samtidigt en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat."
 
Jag tror det blir bra. Riktigt bra.
 
 
På söndag är det vernissage för en utställning jag längtat länge efter. Nämligen Helene Schjerfbeck på Göteborgs konstmuseum. Funderar på om möjligtvis Maja A vill följa med mig vid tillfälle?
 
 
På Göteborgs stadsmuseum visas en utställning om romer. Den vill jag också gärna se. Där finns det ganska gott om tid att hinna se den, men risken är väl att jag glömmer bort den om jag inte går ganska snart.
 
Plus att jag och J ska på en pjäs av Lars Norén den 26 april. Efter detta kommer jag vara totalt påfyllt av kultur. Och förhoppningsvis inspirerad att fortsätta gå på teater och utställningar. När jag fortfarande jobbade på Värnamo Nyheter gick jag på många utställningar. Oftast i tjänsten, men ändå. Jag saknar det. Här i Göteborg finns det ju mängder av utställningar att gå på. Det är bara att börja och aldrig sluta!

Kommentarer
Postat av: Maja

Vill jag gärna! Gissar på att du menar mig ;-)

Svar: Så klart jag menar dig! Vad roligt :)
Sofie

2013-03-17 @ 08:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0