Hemma!

 
Vad gör man utan AC i bilen när det är vrålvarmt? Man vevar ner rutorna. Det är dock lite jobbigt för öronen när man kör i 130 på tyska motorvägar samt att frisyren får ta rejält med stryk. Jag försökte lösa det med att vira in håret i en sjal. I öronen fick det bli musik.
 
Vi sov en natt i Waterloo. Nästa dag, i onsdags, hade vi bestämt att köra så långt vi bara orkade. Vi nådde ända upp till Randers i Danmark. Där sov vi och i går åkte vi upp till Skagen.
 
 
Vi hade hoppats på en dag med solsken. En lat dag på stranden. Men istället blåste det nästan lika mycket som det hade gjort i Berniéres-sur-Mer. Sanden piskade mot benen.
 
 
Vi promenerade ändå hela vägen ut till Danmarks topp. M hade ju inte varit där tidigare.
 
 
Vi var inte direkt ensamma där.
 
 
Hur intressant kan det egentligen vara att se två hav mötas? Jo, men faktiskt. Det är väldigt häftigt. Vågorna krockar med varandra och slår som mot klippor. Det är mäktigt!
 
Nu är jag hemma igen. Försöker smälta den resa vi har gjort. Jag tror vi har kört 340-350 mil någonting, har sett otroligt många fina ställen och det är omöjligt att berätta om allt. Det jag har delat här i bloggen är bara en bråkdel. Det mesta går inte att beskriva med varken ord eller bilder. Allt det där får jag spara i minnet. Jag ska försöka fortsätta att njuta av resan så länge jag bara kan. Njuta ska jag även göra av vin och champagne som jag har köpt med hem.
 
Tack alla som följt vår resa och som kommit med glada tillrop på olika sätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0