Tystnaden

Det är så här nu. Det måste få vara så. Att bloggen är lågprioritet. Jag gör inte så många kreativa saker som jag kan visa upp och mina tankar är sådana att jag inte kan dela dem offentligt. Även om jag mer än gärna skulle vilja. Så därför är jag ganska tyst här.
 
Som tur är har jag flertal personer omkring mig som jag kan ventilera med. Som bollar mina tankar, kommer med idéer och pepp. Det är värdefullt.
 
Det har varit en händelserik höst. Mest negativa händelser. Inte sådant som handlar om mig direkt, men om människor i min direkta närhet, varför det har drabbat mig ändå. Sorg på olika sätt. Människor omkring mig som farit illa. Det har tyngt mig. Samtidigt bär jag en egen sorg också. Kämpar.
 
Nu har jag nedräkning. Efter idag är det bara elva arbetsdagar kvar till min julledighet. Jag har tagit ledigt tre dagar. Det ger mig en tolv dagar lång sammanhängande ledighet. Jag behöver den. Så mycket.
 
Fram till dess händer en del roligt. Exempelvis detta: På lördag ska jag på julmarknad i Gråbo, äta middag på stan med goda vänner och på kvällen ska jag höra Håkan Hellström i Skandinavium med andra vänner. Sånna saker behöver jag just nu.

Kommentarer
Postat av: Maja

Hoppas du får en skön ledighet! Jag har varit dålig på att kommentera på senaste tiden men jag läser alltid med glädje. Kram


Svar: Tack Maja! Hoppas du har det gott och trivs med livet som förälder! Kram
Sofie

2013-12-06 @ 16:53:00
Postat av: Christine Benjaminson

Hej Sofie!
Jag följer också din blogg med glädje och den är alltid full med kreativitet, livsglädje och inspiration. Jädrar vilken konstnär du är, såväl i skrift som i måleri! Ta hand om dig och vila upp dig ordentligt över jul!
Kram Christine

Svar: Hej Christine! Vad glad jag blir att du följer mig i bloggen! Kreativiteten går i vågor och jag hoppas det kommer ett flöde snart. Tack för dina fina ord! Det värmer mig. Kram
Sofie

2013-12-06 @ 21:45:31
Postat av: Iris

...jag läser också regelbundet och tycker om din kreativitet, såväl i handling som i tankegångar...önskar dig en skön ledighet och en god jul och ett gott nytt år! Skall också unna mig ledighet över jul, kram!

Svar: Tack Iris! Det är fint att veta vilka som läser och följer mina tankar och mitt arbete. Hoppas du får en riktigt god jul du också och en härlig ledighet! Kram
Sofie

2013-12-09 @ 09:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0