Loppisrunda

 
Som jag berättat tidigare var det dags för den årliga loppisen i Gråbo. Det är Missionskyrkan som anordnar den. Jag och min vän J var på plats redan en halvtimma innan öppning och vi var inte ensamma.
 
 
J fyndade först. En supersnygg skinnväska för blott 50 kronor. Den hade inte jag varit ledsen för heller...
 
 
Bakom borden var det många kända ansikten för min del. Jätteroligt! Och framför borden var de full aktion. Det blev snabbt trångt i gångarna. Jag köpte fyra saker för totalt 130 kronor, men vad tänker jag visa i ett senare inlägg.
 
 
Efter turen till Gråbo gav jag mig ut på stan. Helt makalöst gott väder. Solen värmde och himlen var knallblå. (Fast just på den här bilden ser jag stora moln över himlen...)
 
 
Det blev ett besök på Ebbe & Haldis. Jag köpte ett halsband och även det visar jag i ett separat inlägg.
 
 
Jag promenerade över vattnet till Järntorget för ett besök på Myrorna där de här söta tekopparna fanns. Jag är väldigt förtjust i gamla tekoppar, men eftersom de är så opraktiska köper jag aldrig några. De är ofta både låga och vida så teet svalnar alldeles för fort i dem.
 
 
Det finns enorma mängder kläder på Myrorna och ändå minns jag inte senast jag köpte något här, men det är kul att kolla.
 
 
Jag mötte upp syrran och Lillskruttan för lunch på favoritsushistället Kyoto.
 
 
Jag vill också vara med på bild med en så go tjej.
 
 
Avslutningsvis gick jag ett varv på Emmaus. Där fanns det också finna tekoppar, men samma problem här. Sjukt mycket folk där förresten. Bättre på vardagarna. Nu kom man knappt fram och sånt pallar jag inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0