Garderob blir till

 
Efter några om och men bestämde jag mig till slut för att köpa en garderob till hallen. Från början valde jag mellan hyllsystem, byråer och diverse andra funktioner. Min snälla lillebror hjälpte mig att montera skiten. Han är lugn och metodisk och så länge jag gör som han säger samarbetar vi jättebra. Haha.
 
 
Först kollade jag på garderober från Ikea, men bara själva stommen skulle kosta 1 100 kronor och därtill skulle man köpa allt man ville ha i.
 
 
Av en händelse fick jag syn på att Jysk hade garderober och jag hittade den här som endast kostade 650 kronor. Då ingick klädstång, hyllor och lådor. En dubbelgarderob med plats för hängande kläder i ena delen och liggande kläder i den andra. Perfekt.
 
 
Den kanske inte är av bästa kvalitet, men hej, det är en funktionsduglig garderob. Mer begär jag inte.
 
 
Den står nu placerad där jag hittills haft flyttlådor på hög (bakom mig alltså). Nu blockerar lådorna städskåpet, men inom en snar framtid ska de bäras upp på vinden. Jag måste bara samla tillräckligt med energi och mod. Vinden är ju skitläskig!
 
Stort tack till kära lillebror för hjälpen. Ovärdeligt! Och tack till han fästmö som höll oss sällskap och som tog bilderna till detta inlägg.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Iris

låter bra det där med garderoben, bra med ordentlig förvaring..
..när det gäller vinden - gör som en mig mycket närstående (inga namn nämnda här ;) )...som ringde till mig när hen skulle gå ner i källaren (vid vissa tillfällen var avståndet oss emellan betydande!)...och sa: "nu går jag ner i källaren, om jag inte kommit upp inom tio minuter så har det hänt nåt!" .. hehe...men jag var beredd på utryckning....i fall...gulligt tycker jag!
Kram!

Svar: Haha! Det är en bra idé. Jag ska nog försöka lura till mig hjälp av någon :) Kram
Sofie

2012-10-25 @ 11:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0