Det hänger på kroken

 
Jag har ingen plats att stuva undan mina handväskor på så nu ligger de flesta i en flyttlåda som står i hallen. Eftersom jag vill beta undan den där högen med lådor har jag försökt att komma på bra och kreativa lösningar för förvaring. Jag har en lösning jag funderar på. I hallen har jag ganska mycket väggyta som jag inte nyttjar. Där tänkte jag sätta upp massa krokar. Först tänkte jag köpa en lång planka och skruva upp och sen i sin tur skruva upp krokarna på den, men nu lurar jag på om det inte blir schysstare att skruva upp krokarna lite hipp som happ på väggen. Krokar som dessutom gärna får variera både vad gäller form och färg.
 
Jag surfade in på indiska.com och hittade krokarna ovan. Jag gillar dem. Det får nog bli en vända till en butik senare idag. Kan hända det finns ett annat utbud i butik jämfört med webben. Utbudet borde ju vara större i butiken.
 
Jag ska se över mina kläder ett ordentligt varv också. Det vore så skönt om jag kunde få undan klädstången i sovrummet. Det samlar så mycket extra damm av att ha kläderna framme. Tänk om jag kunde få plats i garderoberna med alla kläder! Det kanske kan gä. Om jag verkligen anstränger mig.
 
Om jag lyckas med det har jag egentligen bara ett förvaringsbekymmer kvar sen - mina taveldukar. Å andra sidan. Om jag har ordning på allt annat kanske det kan vara ok att ha taveldukarna ställda i rader bredvid och under arbetsbordet. Eller så får jag hänga upp dem alla på väggarna i vardagsrummet. Både färdiga, icke påbörjade och gamla i ett enda sammelsurium. Hmm...det får jag klura lite till på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0