Vilsna tidningar

Posten verkar inte ha allt på det klara. För någon vecka sen fick jag en tidning från Mensa. Nä, jag är inte medlem där. Adressen var densamma som min och antagligen fick jag tidningen, eftersom jag är den enda med mitt efternamn i trappuppgången. Samma efternamn stod på tidningen. Dock ett heeelt annat förnamn som inte ens skulle kunna förväxlas med mitt.

Idag damp det in ett eftersändningskuvert från Posten. Bara det är knas, eftersom jag inte har någon eftersändning. Jag har nästan all post elektroniskt och varifrån jag inte har det ringde jag företagen i fråga för att ändra adress nu när jag flyttade.

På kuvertet stod mitt efternamn och min adress. Så långt var det ju rätt. I kuvertet låg en tidning från Chalmers. Nu börjar det bli fel. Självklart vände jag på tidningen för att se vad som stod på baksidan. Jaha. Samma efternamn, men förnamnet är ett mansnamn och så vitt jag vet bor han inte här.

Kollar man då på adressen som står på tidningen blir det ännu konstigare. Sofielundsvägen i Malmö. Visserligen är tidningen eftersänd, men jag får en känsla av att mitt efternamn har blivit ihopklunsat med att mitt förnamn finns i adressen och så hamnade alltihop hos mig.

Till saken hör också att varken den första eller andra tidningen går att härleda till tidigare boende på den här adressen. Jag känner ju till dem i två led bakåt nämligen ... Och inte till någon annan i huset heller.

Skärpning Posten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0