Mättad dag



Jag sov riktigt länge i morse. Det behövdes. Sen mötte jag upp syrran i stan för att shoppa. Jag köpte en jacka. En blå, lite prasslig. Sån där bra och ha jacka som alltid funkar. Sen åt vi lunch på en uteservering. Det var så varmt att vi fick ta av oss jackorna.

Därefter var det dags för mig att jobba lite, vilket för dagen innebar en branschmässa som höll hus på det nybyggda hotellet vid Drottningtorget. Vi filmade och gjorde intervjuer och lyssnade på föredrag. Eller vi och vi. Jag var mest med för att se och lära och hälsa på en del samarbetspartners. Nästa gång den här mässan anordnas så är det i Stockholm och då är det jag som ska åka.

När själva mässan var över var det mingel med supersmarrigt tilltugg och bubbel, men strax började folk dra sig därifrån. Jag och en kollega var inte sugna på att åka hem efter det utan ville ta vara på den varma, våriga känslan så vi gick till en restaurang där vi intog middag och bara tjatade om allt och inget. Riktigt gott!

På vagnen hem stötte jag på en vän från gymnasiet som jag inte har träffat på över tio år. Det var så himla roligt och jag blev alldeles glad. Fast konstigt när man ses så där mellan fyra hållplatser. Man vill liksom hinna igenom hela historien, men jag hoppas innerligt att vi får mer tid någon gång fram över att fylla igen luckorna. Det hade varit roligt.

Nu är jag alldeles slut. En mycket innehållsrik dag är över.

(Jag tog bilden när kollegan var på toa. Därför kanske det verkar ensamt och övergivet, men det var jag alltså inte i verkligheten.)


Kommentarer
Postat av: Linda

När är Stockholmstrippen?? :)

2012-03-28 @ 09:13:15
URL: http://komigenlinda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0