Dag på stan



Jag var på byxjakt, men provade mest klänningar. Den här fina är från Lindex avdelning för stora storlekar. Jag tycker den funkar på mig trots att den är två nummer för stor. Visserligen finns det extra utrymme för en stor byst, men det kanske jag skulle kunna sy in. OM jag köpte den, vilket jag inte gjorde. Jag höll i mina pengar, men en riktigt söt klänning i viskos (mitt favoritmaterial).

Angående håret så har jag inte klippt mig eller slängt i förlängningar. Jag har bara lagt det åt andra hållet. Då blev det så där.

När jag stegade mot Indiska i femman hör jag någon säga:
- Här kommer ju Sofie!
Det var min morbror och hans fru som var ute och svirade. Det är inte var dag de är i Göteborg, eftersom de inte bor alldeles nära, därför var det extra roligt att vi lyckades mötas. Mycket trevligt!



Utan några nya byxor (eller någon annat nytt heller) hoppade jag på vagnen mot Linné till matstället Ethel's där jag mötte upp två goda vänner. Efter en hel del beslutsångest blev det en varm macka med cheddarost och kycklingfilé för min del. Jag blev alldeles glad när jag fick se hur den serverades. Fantastiskt fint. Och gott!

Jag har aldrig varit på det här stället tidigare, men jag lär återvända. En jättehärlig miljö och ganska lugnt. Om kaféerna i stan placerades linjärt i någon slags jämförelse skulle väl detta ställe och typ Condeco hamna i varsin ände. Jag föredrar helt klart Ethel's ände.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0