Vem skickar riktiga vykort?

 
Säga vad man vill om Posten, men företaget har en app som jag tycker är trevlig och som jag ska försöka testa i sommar. Den heter Riktiga vykort och finns gratis för både Android och Iphone. Med hjälp av den här appen kan man skicka, precis som namnet antyder, riktiga vykort utan att behöva leta rätt på vykort, frimärke eller postlåda.
 
Med hjälp av din smarta lur eller sufplatta tar du en bild eller väljer en från ditt bildarkiv, fyll i meddelande och adress och skicka. Adress kan du dessutom importera från hitta.se. Det krävs ganska bra nät för att kunna skicka, så någonstans ute i Sveriges skogar kanske appen inte fungerar.
 
Vykorten går att skicka i två storlekar. Antingen som A5 eller A4 och kostar 19 respektive 29 kronor och man betalar med sitt kontokort. Om man vill kan man köpa ett antal kort i förköp och då ska man få bättre pris. Jag vet dock inte vad priserna hamnar då. Men 19 kronor för att skicka sitt eget foto som vykort är ändå inte mycket pengar. Klickar man iväg sitt kort innan klockan 16.00 en vardag så ska korten vara framme hos mottagaren redan nästa vardag. Hur det är med den saken återstår att se, men uppgifterna är Postens egna i appens information.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0