Smygstart




Som jag har gjort de senaste åren smygstartade jag semestern idag. Semester för mig är att leva på ett annat sätt än till vardags. Att ta det lugnt och göra vad som faller mig in. Jag låg och drog mig till halvtolv i morse. Efter dusch och frukost åkte jag till loppisgubben i Masthugget, men där fanns inget jag ville ha idag. Därefter åkte jag upp till Masthuggskyrkan och slog mig ned på muren. Med mig hade jag en bok.

Jag skrev ju att jag vill läsa i sommar och har nu börjat med Vi har redan sagt hejdå skriven av Daniel Åberg. Jag har sen en tid följt hans blogg, men har inte läst någon av hans böcker.



Det var skönt ute även om det kom några regndroppar just som det här brudparet kom för att ta sina bilder.



Men sen sprack det upp och jag satt kvar på muren tills jag blev hungrig. Då åkte jag ner till Linné. Först provade jag några klänningar i en second hand-butik och sen åt jag sushi på ett av favoritställena. Boken åkte fram där också.

Det är visserligen ingen tjock bok, men jag har hunnit igenom hälften och kan nog ha läst ut den innan läggdags. Jag återkommer med en recension.

En annan grej...mitt skriveri har stått still ett tag för att jag håller på och lurar på en av grundbultarna i min berättelse. Jag kan inte gå vidare innan jag har kommit fram till några saker. Hur som helst. Den här dagen har jag fått en hel del inspiration till boken. Jag bannade mig själv för att jag inte hade block och penna med mig, men jag hade ju min telefon och knappade kort in tankarna i ett sms. Det funkar ju det med :)

Åter till boken!

PS. Jag jobbar två veckor till, sen är det verkligen semester. DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0