Sommar i Västergötland

 
Nä, jag är inte i Småland. Jag är i Västergötland och det här är den finaste lilla stuga jag vet. Den ligger några meter från vägen och till synes leder ingen väg in dit.
 
De senaste dagarna har jag tillbringat hos mina föräldrar.
 
 
Jag och (mest) pappa har grejat med min bil. Här är det skyltbelysningen som ska fixas. Av någon anledning funkade inte elen så pappa fick dra nya sladdar och skarva.
 
 
Vi har inte bara fixat med bilen. Vi har hunnit njuta av att det är sommar också. Och som jag har njutit!
 
 
Pappa lagar mat och jag gör efterrätt. Bra arbetsfördelning tycker jag. Köttbullar på älgfärs och färskpotatis samt rabarberpaj med vaniljglass. Smarrigt!
 
 
Mina föräldrar passar syrrans hund och han vill gärna vara med när det meckas, ja helst vill han vara med hela tiden oavsett vad som händer. När bilden togs är det nog dock en fluga som fångat hans uppmärksamhet. (För övrigt ligger han bara någon meter från mig nu och sover.)
 
 
Byte av olja och justering av bakbromsar blev det också. Bilen gick igenom besiktningen och beröm fick jag för den också. Städad och tvättat är den med så nu är den min bästa vän.
 
 
Det är hur som helst svårt att klaga på sommarn i Sverige. Ja, när den är så här vacker och när man kan njuta av dagarna och bara ta dem som de kommer. Då är livet gött! Nu luktar det kaffe och jordgubbar från köket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0